Aller au contenu

Soort werken

  • Distributie

Waar?

François Gaystraat, Martin Lindekensstraat, Charles Thielemanslaan, Paul Lancsweertstraat en Don Boscolaan, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Wanneer?

Begin van de werf :

Duur : 35 weken (exclusief weerverlet)

WERKEN OP HET WATERDISTRIBUTIENET

VIVAQUA, uw waterbedrijf in het Brusselse Gewest, zal het distributienet in uw straat vernieuwen. De leiding onder het wegdek zal worden vervangen door twee nieuwe leidingen die in het trottoir/de wegberm worden gelegd. Na afloop daarvan wordt het rioolnet aangepakt. U zal tijdig een nieuw bericht in de bus krijgen met alle nuttige informatie over die werken.

De werken worden in coördinatie met Proximus, Sibelga, Brutélé en Irisnet uitgevoerd.

VIVAQUA bedankt u alvast voor uw begrip voor de eventuele hinder die deze werken zouden kunnen veroorzaken.

AANSLUITINGEN OP HET WATERDISTRIBUTIENET

Om uw gebouw op de nieuwe leiding aan te sluiten, zal onze ploeg toegang moeten hebben tot uw woning. De technisch verantwoordelijke zal hiervoor contact met u opnemen om een afspraak vast te leggen.

ONDERBREKINGEN VAN DE WATERVOORZIENING

Gedurende de werken zullen we in bepaalde gevallen de watervoorziening in uw straat moeten onderbreken. In de mate van het mogelijke zal ons personeel ter plaatse u daarvan op de hoogte brengen. Bel ons gerust in geval van problemen.

VERKEER EN PARKEREN

Gedurende de werken zullen een aantal straten worden afgesloten. Waar de werken aan de gang zijn, zal een parkeerverbod gelden. Voetgangers zullen via een veilige route worden omgeleid.

Aangezien dit een grootschalig project is, zullen voorgaande maatregelen gelden naargelang het verloop van de werken.

CONTACT

  • Werkdagen tussen 7.30 en 15.30 uur: 02 373 74 32  

Onze technische dienst staat volledig tot uw beschikking voor elke vraag in verband met deze werken (grondwerken, signalisatie, watervoorziening, …).

Voor vragen over gas, elektriciteit, telecom, … kunt u zich rechtstreeks wenden tot de verantwoordelijke maatschappijen.

  • In technische noodgevallen de klok rond: Centrale Wacht – 02 739 52 11

Download het document (PDF)

© 2024 Vivaqua | Cookies policy